ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ

ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ

ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σχέση εμπιστοσύνης

Το Εκκοκκιστήριο αποτελεί την αιχμή του δόρατος των δραστηριοτήτων της Ένωσης – Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταποίησης και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων Τρικάλων.

Σε ιδιόκτητο οικόπεδο 120 στρεμμάτων επί της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας, με εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις, την εμπειρία των 40 ετών της συνεχούς παρουσίας του και το συνεταιριστικό πνεύμα που διέπει τη λειτουργία του, το κεντρικό Εκκοκκιστήριο της Ένωσης – Αγροτικός Συνεταιρισμός Τρικάλων αποτελεί μία δυναμική δραστηριότητα η οποία έχει αναπτύξει διαχρονικά, σχέσεις εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς του Νομού Τρικάλων η πλειονότητα των οποίων το επιλέγει για την παράδοση σύσπορου βαμβακιού.

Με δύο (2) γραμμές παραγωγής LUMOUS παραγωγικής δυνατότητας 800 τόνων το 24ώρο σε σύσπορο βαμβάκι, με δύο (2) ξηραντήρια βαμβακόσπορου, με δύο (2) αποθήκες χωρητικότητας 4 εκατομμυρίων κιλών σύσπορου βαμβακιού, με αποθηκευτικό χώρο 6 εκατομμυρίων κιλών βαμβακόσπορου, με υπερσύγχρονες αεριζόμενες αποθήκες, τέσσερα σιλός απορρόφησης σύσπορου βαμβακιού, με δύο (2) ηλεκτρονικές γεφυροπλάστιγγες 60 τόνων, το Εκκοκκιστήριο διαθέτει όλες τις απαραίτητες υλικοτεχνικές υποδομές προκειμένου να εξυπηρετήσει τους βαμβακοπαρωγούς αλλά και για να παράγει άριστης ποιότητας προϊόντα.

Παράγει εκκοκκισμένο βαμβάκι, βαμβακόσπορο, αποβάμβακα. Επεξεργάζεται τα απορρίμματα από την εκκόκκιση βάμβακος για την παραγωγή ενέργειας (βιοντίζελ) την οποία αξιοποιεί για την κάλυψη μέρους των ενεργειακών του αναγκών, αλλά και για τη βελτίωση των χωραφιών.

Το Εκκοκκιστήριο είναι μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα η οποία επεξεργάζεται, διαχειρίζεται και αξιοποιεί το σύνολο της πρώτης ύλης. Είναι μια εξωστρεφείς δραστηριότητα μιας και 95% των προϊόντων του προορίζονται για εξαγωγές κυρίως σε χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής.

Με συνεταιριστικό πνεύμα παρεμβαίνοντας και στηρίζοντας αποφασιστικά την τιμή του σύσπορου βαμβακιού, αλλά και με ποιοτικά προϊόντα τα οποία ικανοποιούν τις προσδοκίες και του πλέον απαιτητικού πελάτη το Εκκοκκιστήριο της Ένωσης – Αγροτικός Συνεταιρισμός Τρικάλων, χρόνια τώρα, επενδύει στις σχέσεις εμπιστοσύνης. Σχέσεις εμπιστοσύνης με τους αγρότες – παραγωγούς. Σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες – αγοραστές.

Θα μας βρείτε:

1ο Εκκοκκιστήριο: 6ο χλμ Μεγαλοχώρι Τρικάλων – Τηλ: 24310-22911,55421,56175.

2ο Εκκοκκιστήριο: Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας – Τηλ: 22320-71491.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ

6ο χλμ Τρικάλων – Μεγαλοχωρίου
Τηλ. 2431022911-15

Υποκατάστημα Νέου Μοναστηρίου

Νέο Μοναστήρι Λαμίας
2232071491