AGROVIZ

AGROVIZ

AGROVIZ

Η AGROVIZ είναι πρότυπη συνεταιριστική βιομηχανία ζωοτροφών της Ένωσης – Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταποίησης και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων Τρικάλων.

Κοντά στον αγρότη και τον κτηνοτρόφο

Είναι μια σύγχρονη και δυναμική μονάδα η οποία παράγει ζωοτροφές άριστης ποιότητας τα οποία έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των γεωργών και των κτηνοτρόφων. Στηρίζει την τοπική παραγωγή δημητριακών συγκεντρώνοντας σιτηρά και αραβόσιτο. Προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας ζωοτροφές αλλά και κτηνιατρικές υπηρεσίες στους συνεργαζόμενους κτηνοτρόφους. Στις εγκαταστάσεις της διατίθενται γεωργικά εφόδια και προσφέρονται γεωπονικές υπηρεσίες.

Τα ποιοτικά της προϊόντα, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών από το εξειδικευμένο προσωπικό της, το κεντροβαρικό σημείο όπου βρίσκεται στο ΔΕΛΤΑ Καλαμπάκας και το συνεταιριστικό πνεύμα που διέπει τη λειτουργία της έχουν καταστήσει την AGROVIZ μια δυναμική μονάδα, ένα ισχυρό πυλώνα του ομίλου των δραστηριοτήτων της Ένωσης – Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταποίησης και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων Τρικάλων.

Εργοστάσιο Ζωοτροφών AGROVIZ

Εργοστάσιο Ζωοτροφών AGROVIZ που βρίσκεται στο ΔΕΛΤΑ Καλαμπάκας σε ένα προνομιακό και εκτεταμένο οικόπεδο 36 στρεμμάτων ανάμεσα στην Εθνικό Οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας και στη σιδηροδρομική γραμμή διαθέτει δύο σιλός των 1.000 τόνων, δύο των 150 τόνων, τέσσερα των 30 τόνων και εννέα των 10 τόνων, όπου αποθηκεύονται οι πρώτες ύλες. Επίσης, πέντε των 10 τόνων έτοιμων μιγμάτων, σφυρόμυλο, σπαστήρα καλαμποκιού, σπαστίρα βαμβακόπιτας, ζυγιστικό – αναμικτήρα ενός τόνου, ζυγιστικό – σακιασατικό μηχάνημα ημιαυτόματο, μικρό αναμικτήρα μισού τόνου και οριζόντιες αποθήκες 3.600 τ.μ. Επίσης διαθέτει τον απαραίτητο στόλο οχημάτων για την εξυπηρέτηση των αναγκών της. Με δυναμικότητα και ενσάκισης μιγμάτων οκτώ τόνων την ώρα και κύρια δραστηριότητα την παραγωγή και εμπορία μιγμάτων, την εμπορία πρώτων υλών, κτηνιατρικών φαρμάκων και συμβουλών η AGROVIZ είναι κοντά στον παραγωγό παρεμβαίνοντας στην αγορά των δημητριακών και στον κτηνοτρόφο προσφέροντας ποιοτικές ζωοτροφές σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ξηραντήριο – αποθήκες Κηπακίου

Το ξηραντήριο και οι αποθήκες βρίσκονται στον ίδιο χώρο με το εργοστάσιο ζωοτροφών. Διαθέτει ξηραντήριο συνεχούς ροής, πετρελαίου, δυναμικότητας 25 τόνων ανά ώρα, καθαριστήριο δυναμικότητας περίπου 15 τόνων την ώρα, δύο σιλός υγρών αναμονής των 150 τόνων, δέκα σιλός αποθήκευσης των 1.000 τόνων και δύο σιλός εξαγωγής των 50 τόνων.

Ξηραντήριο – αποθήκες Μεγάρχης

Από το 2015 στις εγκαταστάσεις της Μεγάρχης λειτουργεί σύγχρονο ξηραντήριο και αποθηκευτικός χώρος δημητριακών που εξυπηρετεί τους παραγωγούς της περιοχής. Με σύγχρονη παραγωγική δομή και επιχειρηματική διάρθρωση, δυνατότητα αποθήκευσης σε σιλός 16.000 τόνων δημητριακών και οριζοντίων αποθηκών 15.000 τόνους, η AGROVIZ είναι δυναμική μονάδα, κοντά στον αγρότη, κοντά στον κτηνοτρόφο.

Κεντρικό

4ο χλμ Τρικάλων Καλαμπάκας
2431072489

Υποκατάστημα Πύλης

Πύλη Τρικάλων
2434022630

Υποκατάστημα Φαρκαδόνας

Φαρκαδόνα Τρικάλων
2433023430

Υποκατάστημα - Σιλό Μεγάρχης

Μεγάρχη Τρικάλων
2431086480

Σιλό Ζάρκου

Ζάρκος Τρικάλων

Υποκατάστημα Παραποτάμου

Παραπόταμος Τρικάλων
2431084224

Υποκατάστημα Φήκης

Φήκη Τρικάλων
2431051090