Διαγωνισμός της συνεταιριστικής γαλακτοβιομηχανίας για τα εξήντα της χρόνια για να «ντυθεί» η συλλεκτική συσκευασία φρέσκου γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ

Εξήντα χρόνια Εργοστάσιο Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ. Η δική μας συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία με το γάλα της οποίας μεγάλωσαν γενιές και γενιές, γιορτάζει τα εξήντα της χρόνια με τα παιδιά τα οποία θα ζωγραφίσουν το δικό τους γάλα με τα χρώματα της αγνής τους ψυχής.

Η ΤΡΙΚΚΗ για τα εξήντα της χρόνια διοργανώνει διαγωνισμό με θέμα «ζωγράφισε το δικό σου γάλα ΤΡΙΚΚΗ» ο οποίος απευθύνεται σε παιδιά μέχρι 14 ετών.

Οι μικρές μας φίλες και οι μικροί μας φίλοι μπορούν να στείλουν τις ζωγραφιές μέχρι 30/9/2020 είτε ταχυδρομικά, στη διεύθυνση: 2ο χλμ Τρικάλων – Καρδίτσας, Τρίκαλα, 42100, , είτε στο e mail sales@trikki.com.gr, με την ένδειξη: Για τον διαγωνισμό «ζωγράφισε το δικό σου γάλα ΤΡΙΚΚΗ».

Μία από τις ζωγραφιές  θα βραβευθεί και  θα «ντύσει» τη συλλεκτική συσκευασία με γάλα ΤΡΙΚΚΗ για τα εξήντα χρόνια της γαλακτοβιομηχανίας. Περισσότερες πληροφορίες στο www.trikki.com.gr