Δωρεάν πλατφόρμες σε όλους τους παραγωγούς για πρόσθετο όφελος – Αχιλλέας Λιούτας: «Είμαστε έτοιμοι να πιάσουμε το νήμα της επιτυχημένης διαχείρισης από την περσινή  χρονιά και να πάμε ακόμη ψηλότερα προς όφελος των βαμβακοπαραγωγών»

Πανέτοιμη να κάνει και φέτος τη διαφορά στο βαμβάκι είναι η ΕΑΣ Τρικάλων. Πέρυσι οι βαμβακοπαραγωγοί που εμπιστεύθηκαν και παράδωσαν το προϊόν τους στην Ένωση, δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα εισπράττοντας τοις μετρητοίς τις καλύτερες τιμές της αγοράς και λαμβάνοντας άμεσα το σύνολο του ΦΠΑ. Η Ένωση κάνει τη διαφορά και στον τρόπο παράδοσης του βαμβακιού. Προμηθεύθηκε νέες πλατφόρμες δίνοντας τη δυνατότητα στους παραγωγούς να μεταφέρουν το βαμβάκι τους στο εκκοκκιστήριο χωρίς κόστος μεταφορικών απολαμβάνοντας οι ίδιοι το σύνολο της τιμής.

Η ΕΑΣ Τρικάλων, ανταποκρινόμενη στο αίτημα όλο και περισσότερων παραγωγών να μεταφέρουν οι ίδιοι το βαμβάκι τους προχώρησε στην αγορά και νέων 20 πλατφόρμων αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό τους στις 60, τις οποίες θα διαθέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στους παραγωγούς για να μεταφέρουν το προϊόν τους.

Παράλληλα, διαθέτει το σύνολο των φορτηγών αυτοκινήτων της για τη μεταφορά βαμβακιού προκειμένου να εξυπηρετηθεί άμεσα το σύνολο των παραγωγών κατά τη συγκομιδή του προϊόντος.  

Ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Τρικάλων Αχιλλέας Λιούτας ενόψει της νέας εκκοκκιστικής περιόδου δήλωσε τα εξής: «Η μέχρι τώρα πορεία των βαμβακοκαλλιεργειών προμηνύει υψηλές στρεμματικές αποδώσεις. Η ιδιαίτερη φροντίδα που έδειξαν στις καλλιέργειές τους οι βαμβακοπαραγωγοί, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες, μας προϊδεάζουν για εξαιρετικές στρεμματικές αποδώσεις και καλή ποιότητα. Οι παραγωγοί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό οικονομικό αποτέλεσμα παραδίδοντας το βαμβάκι μας στην Ένωση. Εμείς, ως Συνεταιριστική Οργάνωση είμαστε έτοιμοι να πιάσουμε το νήμα της επιτυχημένης διαχείρισης από την περσινή χρονιά και να πάμε ακόμη ψηλότερα προς όφελος των βαμβακοπαραγωγών. Διαθέτουμε εντελώς δωρεάν πλατφόρμες στους αγρότες και είμαστε έτοιμοι να τους εξυπηρετήσουμε σ’ όλες τους τις ανάγκες».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι παραγωγοί  μπορούν να απευθύνονται στο 6ο χλμ Τρικάλων – Λαρίσης, Μεγαλοχώρι, συγκρότημα εκκοκκιστηρίου ή στο τηλέφωνο: 24310-55421.