Τα απολογιστικά στοιχεία του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του 2019 της Συνεταιριστικής Γαλακτοβιομηχανίας

Με το μήνυμα «όπου υπάρχει ανάγκη υπάρχει η δική μας αγάπη» αθόρυβα αλλά ουσιαστικά συνεχίζεται και διευρύνεται  το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της γαλακτοβιομηχανίας  ΤΡΙΚΚΗ, η οποία ως συνεταιριστική, έχει στο DNA της, την έμπρακτη κοινωνική προσφορά.

Τα απολογιστικά στοιχεία για το πρόγραμμα χορηγιών του προηγούμενου έτους είναι ενδεικτικά. Και επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, ας δούμε κάποιους απ’ αυτούς.

Το 2019 το ΤΡΙΚΚΗ:

-Συνεργάστηκε με 185 Μητροπόλεις, Ενορίες, Δήμους, Ιδρύματα,  Σχολεία, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Αθλητικά Σωματεία σε χορηγικά προγράμματα από τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τη Λάρισα και τα Γρεβενά μέχρι τις Σέρρες!

43.565 λίτρα φρέσκο γάλα ΤΡΙΚΚΗ μοιράστηκαν σε άπορες οικογένειες με παιδιά στους Νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας.

8.005 τεμάχια σοκολατούχο φρέσκο γάλα Trico μοιραστήκαν στα παιδιά σε 73 Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια, 5.630 σε Συλλόγους και Σωματεία  και 1.050 σε παιδιά μέσω των Δήμων.

2.356 τεμάχια επιδόρπια κατσικάκι kids, 500 κρέμες, 520 ρυζόγαλα δόθηκαν σε σχολεία και αθλητικούς συλλόγους.

85 κιλά τυρί φέτα και 84 κιλά τελεμέ  ΤΡΙΚΚΗ μοιράστηκαν από φιλανθρωπικά σωματεία και Εκκλησίες.

Εκτός από τα παραπάνω η ΤΡΙΚΚΗ έδωσε μια σειρά άλλων προϊόντων της (κασέρι, ρομάνο, γαλοτύρι, γραβιέρα, γιαούρτι, ημίσκληρο, παγωτίνια κ.α., σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη, στηρίζοντας κοινωνικές δράσεις.

Παράλληλα, με τη διανομή προϊόντων, η ΤΡΙΚΚΗ στηρίζει, μέσω προγραμμάτων χορηγιών, Συλλόγους για τη δράση τους, επενδύοντας στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Ενδεικτικές της αναγνώρισης αυτής της πολυποίκιλης κοινωνικής δράσης ήταν οι βραβεύσεις του προέδρου του Συνεταιριστικού Ομίλου της Ε.Α.Σ. Τρικάλων κ. Αχιλλέα Λιούτα, το έτος που πέρασε, από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Καρδίτσας, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύλης κ.α. Η ΤΡΙΚΚΗ δεν υπόσχεται αλλά υλοποιεί το αυτονόητο και αυτή τη χρονιά. Προσφέρει και θα προσφέρει αγάπη εκεί που υπάρχει ανάγκη!