Καλούνται οι βαμβακοπαραγωγοί να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα που τους εξασφαλίζει υψηλότερη τιμή

Η Ε.Α.Σ. Τρικάλων (Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταποίησης και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων Τρικάλων) ενημερώνει τους βαμβακοπαραγωγούς ότι υλοποιεί πρόγραμμα ποιοτικής αναβάθμισης σε συνεργασία με τις εταιρείες Bayer- FiberMax,  DELTAPINE Ανδριώτης Α.Ε., Greenco – hersi και Σπύρου – Ελπίδα.

Όσοι βαμβακοπαραγωγοί θα σπείρουν ή έσπειραν ποικιλίες βαμβακιού των ως άνω εταιρειών καλούνται να προσέλθουν στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ, στο 6ο χλμ Τρικάλων – Λάρισας, στο Μεγαλοχώρι, προκειμένου να ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα και να τύχουν επιπλέον τιμής κατά την παράδοση του προϊόντος τους στα ενωσιακά εκκοκκιστήρια.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις τον περασμένο Απρίλιο, πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των βαμβακοπαραγωγών που παρέδωσαν το βαμβάκι τους στα ενωσιακά εκκοκκιστήρια και μετείχαν στο πρόγραμμα «Πιστοποίηση FiberMax με Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές» της Bayer, 2,5 λεπτά το κιλό επιπρόσθετα από την αρχική τιμή.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα ποιοτικής αναβάθμισης του βαμβακιού και αιτήσεις συμμετοχής σ’ αυτά, στο 6ο χιλιόμετρο Τρικάλων – Λάρισας, Μεγαλοχώρι, συγκρότημα εκκοκκιστηρίου.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2431-22911.